NHS Fadder

Hva er Fadderuka?

Fadderuka er en av de største begivenhetene i året på UiS og nye studenters første møte med skolen vår. Vi utnevner derfor faddersjefer hvert år som har i arbeid å arrangere Fadderuka for de nye NHS-studentene. Fadderuka som arrangeres av NHS er en del av Fadderuka UiS, men med litt eget for studenter ved Norsk Hotellhøgskole. Iløpet av Fadderuka vil du som student ha muligheten til å være med på ting som Aftersun, Toga-party, rebusløp og Pub-Crawl.

Faddersjefene for 2018 er Katrine Meyer Sjøberg og Kristin Torgersen.


Tips og triks til Fadderuka

  • Fadderuka er en svært innholdsrik uke, med veldig mye informasjon og mange aktiviteter på kort tid, og av erfaring vet vi at de fleste som deltar vil være ganske slitne når uka er omme. Derfor anbefaler vi alle innkommende studenter å slappe av i forkant, slik at du ikke sliter deg helt ut. For dere som flytter til Stavanger for å studere her, så anbefaler vi å flytte inn senest 2-3 dager før Fadderuka starter.
  • Selv om Fadder UiS forsøker å gjøre Fadderuka så billig så mulig, så er det ikke å komme unna at det blir visse kostnader for deg som fadderbarn. Fadderskjorte, inngangsbilletter til arrangementer, bonger og lignende koster alt penger. Vi anbefaler derfor at du har et par tusen til rådighet når Fadderuka begynner.
  • Fadderuka bruker i større og større grad betalingsapper som Vipps eller mCash ved betaling, men det kan fortsatt være lurt å ta ut et par hundre kroner i tilfelle det trengs. På UiS er det en bankautomat ved inngangen til Kitty Kjellands hus, som er 30 meter å gå fra Ellen & Axel Lunds Hus.
  • Det kan være lurt å kjøpe drikkebonger til Fadderlandsbyen så tidlig som mulig, så slipper du både å stå i kø for å kjøpe bonger og for å kjøpe drikke.
  • Fadderbarn t-skjortene fungerer som inngangsbillett på Fadderfestivalen. Denne kan du kjøpe i Ellen og Axel Lunds Hus første dag i fadderuka, da sparer du deg for mye køståing.

Programmet for fadderuka ved UiS er under planlegging. Følg med for videre informasjon!

Dersom du skulle ha noen spørsmål, ta kontakt med oss på fadder.nhs@gmail.com!

Del