Vi søker engasjerte studenter til NHSU!

Vi søker engasjerte studenter til å være med å lede NHSU! Nytt skoleår og nye utfordringer, oppgaver og aktiviteter. Det å være en del av NHSU gir deg et større nettverk hvor man blir kjent med flere studenter som ikke nødvendigvis studerer det samme som deg. Liker du å ta litt ansvar, gjøre noe mer enn en vanlig studie dag, og ønsker å være en del av det som skjer ved NHS? Da er du den vi leter etter. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å søke på stillingene, og vi ønsker mest av alt at dere er motiverte og villige til å bidra til et fantastisk år for nye og gamle studenter.

Det å være en del av en studentorganisasjon gjør man kan bli mer attraktiv under jobbsøking, og man har noe mer å tilføye til CV-en. Alle som bidrar vil få et diplom på vel gjennomført arbeid. Man skaffer nyttig erfaring, og man lærer å jobbe som et team sammen med andre. Vi har ulike talenter og kunnskap, derfor er vi avhengige av nye og gamle studenter som kan være interesserte i å være en del av NHSU.

Er du interessert og vil lære mer om de ulike stillingene, så er leder, Silje K. Teig, på kontoret til NHSU (H-224) hver dag, og tilgjengelig på mail; leder@nhsu.no om det skulle være noe.

Hvis ikke vil NHSU være tilgjengelige under karrieredagen 2. oktober i Tjodhallen om dere vil slå av en prat.

Fristen for å søke er utvidet til 10.oktober!

______________________

Do you want to be a part of the NHSU, a student organization for the students at the Norwegian school of hotel management?

We still have some positions to be filled. Send me an email or message and we’ll arrange a meeting for an informal interview. Also have a look at the Engasjertsjef position in a newer post here at the page.

Kommunikasjonsansvarlig

Masterkoordinator– Norsk

Masterkoordinator – engelsk

______________________________

MVH

Silje Karin Teig

Leder NHSU

leder@nhsu.no

95 44 06 52

Please follow and like us:
Del