Ledige stillinger i arbeidsutvalget og arrangementkomiteen

NHSU_logo_horisontal

NHSU setter for tiden opp sitt arbeidsutvalg og arrangementskomité. I den anledning søker vi deg som liker å engasjere deg, er opptatt av at du selv og andre har det bra på skolen og at vi har et profesjonelt læringsmiljø på NHS. Les gjennom stillingsannonsene, se om du finner noe for deg og skriv en kort søknad innen 1. September.

Om du har spørsmål, vær ikke redd for å ta kontakt på leder@nhsu.no

NHSU is currently assembling our executive committee and party comimttee. As such, we are looking for you who like to get involved, want to make sure that you and others are having a good time at NHS and that we have a professional learning enviroment.

For information about the positions in english, please contact us at leder@nhsu.no

Arrangementskomiteen
Engasjertsjef
Faglig ansvarlig
Kommunikasjonsansvarlig
Masterkoordinator (english)
Masterkoordinator
Sponsoransvarlig
Økonomiansvarlig

Please follow and like us:
Del