Fadder 2016

Fadder 2016

Mens de fleste studenter landet over nyter sommerferien hjemme med familie og venner, er det fortsatt et knippe studenter som fortsatt jobber. Jeg snakker ikke om sommerjobben på den lokale kaféen, eller som crew på hurtigruta. Jeg snakker kontorjobb uten lønn. Mailer som skal sendes, bedrifter som skal mases på, og samarbeidspartnere man må møte over en kopp kaffe. Vi planlegger nemlig tidenes Fadderuke for NHS. Og vi trives godt med det.

Som Fadderledere for NHS har man de privilegiene at;
– Tidligere fadderledere har lagt et solid og godt grunnlag med rotfestede tradisjoner
– At bedrifter vil samarbeide med oss straks de hører vi er fra Norsk Hotellhøgskole
– At studentene ved NHS er ivrige med tanke på fadderuken, og vil stille opp som faddere og hjelpefaddere! (Mens noen linjeforeninger må utlove betaling for å stille opp som faddere, måtte vi i høst ha intervjuer for å plukke ut gruppeledere. Det gode vertskap – det er NHS!)

Dette gjør jobben så mye enklere for oss, og gir oss forutsetninger til å kunne planlegge en heidundrende uke med et fullspekket program!

Vi kan jo nevne noe av det som står på programmet her (i håp om å friste enda flere til å bli med som hjelpefaddere).

Etter å ha åpnet skoleåret på mandagen, gleder jeg meg til konsert med Katastrofe. De så jeg på festival i sommer, og stemningen var helt rå! Å oppholde seg i fadderteltet er dessuten en fin «kick-start», der man får et godt inntrykk av hvor stort arrangement man faktisk er med på, og kan bli kjent med flere på skolen.

Det jeg personlig er mest stolt av et at i år er vi med på å arrangere en av de store temafestene som avholdes i sentrum. Tirsdag kveld arrangeres «The Roaring Twenties»-Party. NHS- sin egen DJ, Oscar Casa, står for musikken – og det vil være mulig å ta bilder sammen med vennene sine foran en photo wall – med morsomme rekvisitter! Kostymepress er det heller ikke, – kom i et fint antrekk alá 20-tallets overklasse (inspirasjon: The Great Gatsby), eller et mer avslappende antrekk alá underklassen (som i Titanic).

Ellers blir bar-til-bar, som jeg selv er like spent på – da vi delegerte dette ansvaret til en gruppe med flinke og kreative sjeler! Rebusløp blir det også, i år noe mindre omfattende enn sist. Men jeg kan love deg at det er noen morsomme poster der – sånn at jeg nesten vil være med selv!

Den siste tingen jeg bare MÅ nevne som står på programmet er NHS-vorspielet, som i år vil finne sted på fredagen før skumpartyet. Da skal alle faddergruppene samles på NHS, til en BADEBALLFEST! Ja, du leste riktig. Jeg la nylig inn en bestilling på masse badeballer, så dette tror jeg blir helt fantastisk. Jeg kommer til å bli som et barn igjen. Jeg vil leke gris, med «one-tuch». Bli med da??

Til sist vil jeg bare hilse til min fadderleder-kollega Marte, som koser seg i sydlige strøk, og takke for at hun sto på mens jeg ravet rundt på festival i Finnmark. Vi er flinke til å gi stafettpinnen over til hverandre, og få jobben gjort. Kos deg masse, det fortjener du!

Mvh. Katrine Næss
Fadderleder 2016

Please follow and like us:
Del